Een revalidatiekinesist aan een correcte prijs

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
revalidatie

Heb je nood aan revalidatiekinesist met de beste prijs? Reken daarvoor op SHARP Kine uit Lint, in de regio Lier! In onze praktijk gaan onze mensen altijd verzorgd te werk. Daarbij hebben we de volledige aandacht voor jouw situatie. Bij ons is het essentieel dat patiënten zich volledig op hun gemak voelen en daarbij hun eigen tempo aangeven.

Wat is bij onze revalidatiekinesist in de prijs inbegrepen?

Na een operatie aan bijvoorbeeld knie of rug is het belangrijk dat je als patiënt geniet van een optimale revalidatie. Als revalidatiekinesist werken we daarvoor met een transparante prijs. Na een verkennend gesprek om jouw medische achtergrond te ontdekken, gaan onze kinesisten meteen van start met het aanleren van oefeningen. Het doel dat we daarbij voorop stellen, is dat jij als patiënt snel jouw functionaliteit gaat herwinnen. We starten met rustige oefeningen en schakelen daarna stilletjes aan over naar iets moeilijkere bewegingen. Vooraleer we dat doen, zorgen we er uiteraard voor dat je hier helemaal klaar voor bent. Naast fysieke coaches zijn onze kinesisten eveneens jouw vertrouwenspersonen.

revalidatie

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Contacteer ons voor een revalidatietraject op jouw maat   

Bij ons al revalidatiekinesist geniet elke patiënt van een behandeling aan een goede prijs. Bovendien is er ook een gedeeltelijke terugbetaling van deze behandeling mogelijk mits je aangesloten bij de mutualiteit. Dat geldt trouwens ook wanneer je een prijs wil aanvragen bij onze sportkinesisten. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Contacteer ons gerust via info@sharpkine.be of bel ons via het nummer 03 386 16 91.