SPORTANALYSES

Functionele Screening

Ontdek Jouw Sterke Punten en Werk Aan Jouw Doelen

Bij SHARP bieden we een uitgebreide functionele screening aan, ontworpen om zwakke schakels in kaart te brengen die cruciaal zijn voor het voorkomen van blessures en het optimaliseren van jouw prestaties. Of je nu een atleet bent die streeft naar topprestaties of iemand die zijn algehele gezondheid wil verbeteren, onze functionele screening biedt waardevolle inzichten op maat.

Wat Houdt de Functionele Screening In?

Tijdens de functionele screening evalueren we jouw stabiliteit, flexibiliteit, lichaamsbouw en prestatievermogen. Dit stelt ons in staat om zwakke schakels te identificeren die mogelijk bijdragen aan blessures of belemmeringen vormen voor het behalen van jouw doelen. De screening biedt objectieve gegevens die worden vastgelegd in een rapport, waardoor jij een duidelijk inzicht krijgt in jouw fysieke conditie.

Wat Mag Je Verwachten:

1. Individueel Rapport: Na de functionele screening ontvang je een individueel rapport met gedetailleerde informatie over jouw sterke punten en mogelijke zwakke schakels. Dit rapport vormt de basis voor een gepersonaliseerd behandel- en trainingsplan.

2. Aangepast Oefenschema: Op basis van de verkregen informatie stellen we een aangepast oefenschema op. Dit schema is gericht op het verbeteren van eventuele klachten, het voorkomen van verdere blessures en het optimaliseren van jouw prestaties.

3. Doelgerichte Training: Of je nu traint voor een specifieke sport, herstellende bent van een blessure, of gewoon jouw fysieke fitheid wilt verbeteren, het oefenschema is doelgericht en afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Waarom Kiezen voor Functionele Screening?

1. Preventie van blessures: Ontdek mogelijke risicofactoren en neem proactieve maatregelen om de kans op blessures te verminderen.

2. Optimalisatie van Prestaties: Ontdek mogelijkheden om jouw prestaties te verbeteren door gericht te werken aan zwakke schakels.

3. Individueel Advies: Onze experts geven persoonlijk advies op basis van objectieve metingen, waardoor jouw traject op maat wordt gemaakt.

4. Trainingsinzichten: Neem de verkregen informatie mee naar jouw reguliere trainingen voor een effectieve en gerichte aanpak.

Voordelen

Ontdek Jouw Sterke Punten met Onze Functionele Screening Formules:

 • Functionele Screening € 160,00 incl. btw

  • Een uitgebreide functionele screening om zwakke schakels in kaart te brengen.
  • Individueel rapport met gedetailleerde bevindingen.
  • Persoonlijk advies voor verbetering van klachten en prestaties

 • Functionele Screening + 10 Sessies Personal Training Pakket € 540,00 incl. btw

  • Inclusief de functionele screening.
  • 10 sessies personal training om gericht te werken aan jouw doelen.
  • Gratis deelname aan 2 groepslessen naar keuze.

 • Functionele Screening voor Jouw Sportteam op aanvraag

  • Aangepaste functionele screenings voor het volledige sportteam.
  • Individuele rapporten voor elke sporter.
  • Mogelijkheid tot groepssessies voor gerichte teamverbeteringen.
  • Persoonlijke offerte op basis van teamomvang en specifieke behoeften.

Investeer in jouw fysieke welzijn en prestaties met onze functionele screening formules. Neem contact met ons op om jouw afspraak te plannen of voor meer informatie over de pakketten. Ontdek de kracht van gerichte zorg en trainingsbegeleiding voor een gezonde en succesvolle toekomst.

Benieuwd naar onze andere sportanalyses? Bekijk zeker ons volledige aanbod.

Ontdek de veelgestelde vragen over Functionele screening

Een functionele screening identificeert risicofactoren voor blessures, optimaliseert prestaties en biedt een gepersonaliseerde basis voor trainingsprogramma’s.

Het is geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren sporters, die hun bewegingspatronen willen verbeteren en blessures willen voorkomen.

 Na de screening ontvang je een gedetailleerd rapport met bevindingen en aanbevelingen. Indien gewenst, kan er een vervolgtraject worden besproken, zoals Personal Training of specifieke oefenprogramma’s.

Er zijn geen specifieke voorbereidingen vereist. Kom gewoon in comfortabele kleding en vertel de therapeut over eventuele bestaande blessures of gezondheidsproblemen.

Heb je nog andere vragen over functionele screening? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.