FITNESS

Personal Training

Op Maat van Jouw Levensstijl, Get SHARP & Stay SHARP!

Bij SHARP bieden we flexibele en gepersonaliseerde Personal Trainingsopties aan, aangepast aan jouw drukke schema en trainingsbehoeften. Ontdek onze vernieuwde formules en start vandaag nog met werken aan een sterker, gezonder lichaam.

Waarom kiezen voor SHARP?

Deskundige Begeleiding: Onze kinesitherapeuten zijn experts op het gebied van beweging en gezondheid, waardoor je kunt vertrouwen op professionele begeleiding.

Veiligheid en Preventie: Wij houden rekening met jouw medische geschiedenis en zorgen voor een veilige trainingsomgeving, waarbij blessurepreventie centraal staat.

Individuele Aandacht: Of je nu herstelt van een blessure, je conditie wilt verbeteren of specifieke doelen hebt, wij bieden persoonlijke aandacht en maatwerk.

Hoe passen wij personal training toe?

Inleidende Evaluatie: Voordat we beginnen, voeren we een grondige evaluatie uit om inzicht te krijgen in jouw fysieke conditie, bewegingspatronen en eventuele beperkingen. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd trainingsprogramma op te stellen.

Gevarieerde Oefeningen: Onze trainingen omvatten een mix van krachttraining, mobiliteitsoefeningen en functionele bewegingen. Door variatie toe te passen, houden we de training boeiend en stimulerend.

Continue Aanpassingen: Gedurende het traject passen we de training aan op basis van jouw vorderingen en eventuele veranderingen in gezondheid. Dit zorgt ervoor dat de training altijd aansluit bij jouw actuele behoeften.

Waarom Kiezen voor Onze Aanpak?

Efficiëntie en Flexibiliteit: Korte sessies van 30 minuten bieden een effectieve training die in je drukke agenda past. Bovendien kun je na elke sessie zelfstandig doortrainen in de zaal.

Waarde voor Geld: Het Start-up Pakket van 10 sessies biedt niet alleen intensieve begeleiding, maar ook een kosteneffectieve optie om jouw doelen te bereiken.

Zelfstandig Trainen met Begeleiding: Onze combinatie met Open Gym stelt je in staat om je training voort te zetten op jouw tempo, met het extra voordeel van een gepersonaliseerd schema.

Voordelen

Beschikbare Formules:

  • Personal Training (30 min.) € 42,00 incl. btw

    Kies voor korte, krachtige sessies van 30 minuten, waarbij je een-op-een werkt met een kinesitherapeut. Na elke sessie heb je ook de mogelijkheid om zelfstandig in de zaal door te trainen.

  • Personal Training Start-up Pakket € 380,00 incl. btw

    Een compleet pakket van 10 sessies, perfect voor een intensieve start van jouw persoonlijke fitnessreis. Geniet van begeleiding op maat en zie snel resultaten.

  • Combinatie met Open Gym (per uur) € 7,00 incl. btw

    Verrijk jouw Personal Training met de vrijheid van Open Gym. Voor slechts €7 per uur kun je zelfstandig in onze fitness trainen, gebruikmakend van het persoonlijke trainingsschema dat je hebt ontvangen via ons online platform.

Investeer in jouw gezondheid en fitness met onze flexibele Personal Trainingsopties. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken. Samen gaan we voor een sterker en gezonder leven.

Benieuwd naar onze andere fitnessaanbod? Bekijk zeker ons volledige aanbod.

Ontdek de veelgestelde vragen over Personal Training

Een sessie duurt exact 30 minuten, waardoor het gemakkelijk in je drukke schema past. Je hebt nadien steeds de mogelijkheid zelfstandig je circuit nog meermaals te herhalen om alles uit je sessie te kunnen halen.

Ja, na elke sessie heb je de mogelijkheid om zelfstandig in de zaal door te trainen.

Voor slechts €7 per uur kun je zelfstandig in onze fitness trainen met het persoonlijke schema dat je via ons online platform hebt ontvangen.

Ja, de sessies worden aangepast aan jouw individuele fitnessniveau en doelen.

Heb je nog andere vragen over Personal Training? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.