VOEDING

Afslankbegeleiding

Strategische begeleiding voor gezond gewichtsverlies en een blijvend evenwicht.

1. Let’s Get SHARP

Ben je klaar voor een transformatie? Ontketen je scherpte met het 'Let's Get SHARP' programma! Duik in 10 intense sessies met onze toegewijde sportkinesist en voedingsgoeroe, Morgane.
Maar dat is nog niet alles - de SHARP-formule is ontworpen voor jouw totale welzijn!

SHARP Geheim: Duik in de wereld van persoonlijke dataverwerking, ontvang smakelijke voedingsschema's en een receptenboek met 100 overheerlijke gerechten. Voel de kracht van op maat gemaakte trainingsschema's en geniet van een volledig jaar toegang tot onze handige app. Als kers op de taart, organiseer je leven met jouw eigen agenda.

Wat mag je verwachten? 10 sessies die je leven veranderen, waarbij elke stap is doordrenkt met Morgane's expertise in functie van lichaamsmetingen, personal training en voedingsschema's. Verwacht een scherpere versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal.

Klaar om te stralen? Let's Get SHARP!

2. Let’s Stay SHARP

Gefeliciteerd met je transformatie in het 'Let's Get SHARP'-programma! Maar laten we eerlijk zijn, de echte kunst zit hem in het behouden van die stralende levensstijl. Daarom introduceren we met trots de 'Let's Stay SHARP'-formule - jouw sleutel tot blijvend succes!

· MV: Maandelijkse Verfijning
Houd je scherpte met maandelijkse follow-up sessies. We finetunen je voedings- en trainingsplannen op basis van jouw evoluerende behoeften. Dit met minimale follow-up van 6 maanden na je ‘let’s get SHARP’ traject.

· HS: Halfjaarlijkse Sneak
Peek Geniet van twee keer per jaar een diepgaande check-in. We duiken in de kern van jouw gezondheid en passen de strategieën aan voor maximale effectiviteit.

Waarom Let's Stay SHARP? Omdat consistentie de sleutel is tot blijvend succes! We begrijpen dat het behouden van een scherpe levensstijl een voortdurende inspanning is, en met deze formule staan we het hele jaar door aan jouw zijde.

Blijf stralen, blijf scherp! Doe mee met 'Let's Stay SHARP' en maak van een gezonde levensstijl een levenslange gewoonte.

3. Voedingsboost

Voedingsboost in 3 sessies! Heb je behoefte aan wat voedings-magic, maar heb je niet veel tijd? Geen zorgen! Met ons exclusieve 3-sessie traject dompelen we je onder in een wereld van voedingswijsheid en levensstijltips.

Wat staat je te wachten?
· Sessie 1: Voedingspatroon Analyse
Ontdek verborgen schatten in je huidige eetgewoonten. We ontrafelen geheimen en leggen de basis voor een voedingsplan dat bij jou past.

· Sessie 2: Personalized Tips & Tricks
Ontvang op maat gemaakte adviezen om je voedingsgewoonten te verbeteren. Kleine veranderingen, groots resultaat!

· Sessie 3: Levensstijl Upgrade
Leer hoe je voeding naadloos integreert in je dagelijkse leven. Ontvang praktische tips voor een gezonde levensstijl.

Waarom 3 Sessies? Kwaliteit boven kwantiteit! In deze compacte reis krijg je de essentie van voedingsbegeleiding, afgestemd op jouw behoeften. Geen overweldigende informatie, alleen praktische tips & tricks voor een gezondere jij!

Klaar voor een smakelijke verandering? Start jouw 3-sessie traject nu!

Voordelen

Beschikbare Formules:

(Vermelden keuze bij boeken afspraak)

1. Let's get SHARP

Maandelijkse Verfijning
490,00
  • Duik in 10 intensieve sessies met op maat gemaakte personal training, voedingsschema’s, heerlijke recepten en trainingsschema’s

2. Let's Stay SHARP

Maandelijkse Verfijning
240,00
  • Waarborg je succes van formule 1 met met 6 sessies voor slechts 240€ incl. btw! 40€ incl. btw per sessie bij follow-up langer dan 6 maanden.

3. Let's Stay SHARP

Halfjaarlijkse Sneak Peak
95,00
  • Waarborg je succes van formule 1 met halfjaarlijkse follow up voor een diepgaande check-in.

4. Voedingsboost

3 sessies
140,00
  • Gezonde dagdagelijkse voeding en een evenwichtig eetpatroon aan de hand van tips&tricks.

Maak je afspraak voor een scherpere jij!
Benieuwd naar onze andere voedingstrajecten? Bekijk zeker ons volledige aanbod.

Ontdek de veelgestelde vragen over Afslankingsbegeleiding

Nee, bij onze dienstverlening is het alleen mogelijk om verbintenissen aan te gaan via een traject. Dit zorgt ervoor dat we een consistente en effectieve ondersteuning kunnen bieden, afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

De duur tussen afspraken varieert afhankelijk van het door jou gekozen traject. Je kunt gedetailleerde informatie hierover vinden in de specifieke beschrijving van het traject dat het beste bij jou past.

Nee, onze voedingstrajecten zijn ontworpen om te voldoen aan de gezonde doelen van algemene individuen zonder specifieke medische aandoeningen. We bieden geen gespecialiseerd voedingsadvies voor specifieke gezondheidsproblemen zoals anorexia, diabetes, prikkelbare darm of nierziekten.

We vragen je om gepast en neutraal ondergoed te dragen, samen met comfortabele sportieve kleding. Dit zorgt ervoor dat we effectief kunnen werken tijdens de sessies en dat jij je comfortabel voelt.

Heb je nog andere vragen over Afslankbegeleiding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.