TEAM SHARP

Robrecht

Kinesitherapeut
Robrecht van team SHARP.

Over mij

Ik ben Robrecht Van Bragt en met trots deel ik mee dat ik in 2023 met onderscheiding ben afgestudeerd als kinesitherapeut aan de KU Leuven. Mijn intrinsieke passie voor sport, gezond bewegen en een evenwichtig leven heeft me vanzelfsprekend geleid naar de studierichting kinesitherapie.

In mijn behandelingen streef ik naar de perfecte balans tussen een doordachte manuele aanpak en een actieve benadering, waarbij uw specifieke noden en doelen altijd centraal staan. Het is mijn overtuiging dat een gepersonaliseerde aanpak de sleutel is tot effectieve en duurzame resultaten op lange termijn. Samen werken we aan een actieve oplossing die niet alleen gericht is op het verlichten van klachten, maar ook op het verbeteren van uw algehele welzijn.

Buiten mijn toewijding aan mijn patiënten, kunt u mij vaak vinden op het voetbalveld, waar ik zelf actief deelneem aan de sport die ik koester. Daarnaast ben ik ook te vinden in de keuken, waar ik mijn passie voor koken als hobbykok omzet in smakelijke creaties. En alsof dat nog niet genoeg is, zoek ik mijn ontspanning op de atletiekpiste, waar ik mijn liefde voor beweging en sport verder cultiveer. Deze diverse activiteiten vormen niet alleen een weerspiegeling van mijn eigen levensstijl, maar verrijken ook mijn begrip van de unieke behoeften van mijn patiënten, wat resulteert in een meer holistische en effectieve benadering van mijn praktijk als kinesitherapeut.

Mijn opleidingen

• Master Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: musculoskeletale aandoeningen
• Basiscursus tapen & bandageren: KU Leuven
• Postgraduaat Manuele therapie: UGent (i.o.)

Mijn ervaring

• KFC Lint – voetbal (screening & revalidatie)
• Tesla Lint – volleybal (screening & revalidatie

Ontdek ook de andere leden van team SHARP