SPORTANALYSES

Loopanalyse

Optimaliseer Jouw Loopervaring

Ben je een fervente hardloper die streeft naar topprestaties, een beginnende jogger die een gezonde start wil maken, of iemand die simpelweg van hardlopen geniet? Bij SHARP bieden we een uitgebreide loopanalyse aan, ontworpen om jouw loopstijl te perfectioneren, blessures te voorkomen en jouw hardloopervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Wat Onze Loopanalyse Omvat:

1. Gedetailleerde Observatie: Onze ervaren kinesitherapeuten voeren een nauwkeurige observatie uit van jouw looppatroon. We analyseren je houding, de bewegingen van je ledematen en letten op mogelijke afwijkingen.

2. Biomechanische Evaluatie: en grondige biomechanische evaluatie ontrafelt de complexe interactie tussen gewrichten, spieren en bewegingen tijdens het hardlopen. Dit biedt waardevolle inzichten in jouw natuurlijke loopstijl.

3. Directe Feedback en Aanbevelingen: Tijdens de analyse ontvang je directe feedback over jouw loopstijl. Onze kinesitherapeuten verstrekken aanbevelingen om eventuele verbeterpunten aan te pakken en jouw loopprestaties te optimaliseren.

4. Preventieve Maatregelen en Optimalisatie: Naast prestatieverbetering leggen we de nadruk op blessurepreventie. We voorzien je van gerichte oefeningen en advies om jouw loopstijl te optimaliseren en mogelijke blessures te voorkomen.

5. Rapport met Bevindingen en Aanbevelingen: Na afloop van de loopanalyse ontvang je een uitgebreid rapport. Dit document bevat gedetailleerde observaties, bevindingen van de biomechanische evaluatie en specifieke aanbevelingen voor verdere training.

Voordelen

Ontdek Jouw Loopstijl met Onze Aantrekkelijke Formules:

Optimaliseer jouw hardloopervaring met onze professionele loopanalyses. Kies de formule die bij jou past en geniet van deskundige begeleiding. Plan vandaag nog online jouw afspraak en start jouw reis naar een gezondere en effectievere manier van hardlopen. Vergeet niet de gewenste formule te vermelden bij het inplannen van jouw afspraak.

 • Basis Loopanalyse € 100,00 incl. btw

  • Een gedetailleerde observatie van jouw looppatroon.
  • Biomechanische evaluatie door ervaren kinesitherapeuten.
  • Uitgebreid rapport met observaties en aanbevelingen.

 • Complete Loopanalyse & Opvolgprogramma € 220,00 incl. btw

  • Volledige loopanalyse inclusief gedetailleerd rapport.
  • 3 opvolgsessies voor continue begeleiding.
  • Persoonlijk oefenschema via ons online platform.
  • Inclusief krachtmeting voor een holistische aanpak.

 • Follow-up Sessie Loopanalyse (30 min.) € 42,00 incl. btw

  • Korte follow-up sessie voor aanvullende begeleiding.
  • Bespreking van voortgang en eventuele aanpassingen.
  • Ideaal voor wie al een loopanalyse heeft ondergaan.

Ontdek de meerwaarde van een professionele loopanalyse bij SHARP. Of je nu traint voor een marathon, je loopprestaties wilt verbeteren, of gewoon plezier hebt in hardlopen, wij bieden expertise om jouw loopervaring te verrijken. Neem vandaag nog contact met ons op of boek je afspraak om jouw loopanalyse te plannen en de volgende stap te zetten naar een gezondere en effectievere loopstijl.

Benieuwd naar onze andere sportanalyses? Bekijk zeker ons volledige aanbod.

Ontdek de veelgestelde vragen over Loopanalyse

Een loopanalyse kan helpen bij het identificeren van afwijkingen in jouw looppatroon die kunnen leiden tot blessures. Het biedt ook informatie voor het optimaliseren van loopefficiëntie en prestaties.

Ja, of je nu een beginnende hardloper bent of een ervaren atleet, een loopanalyse is relevant voor alle niveaus. Het kan zowel preventief als prestatiegericht worden ingezet.
van jouw loopstijl.

Ja, na de analyse ontvang je aanbevelingen en advies voor mogelijke verbeteringen. Je kunt direct aan de slag om jouw loopstijl te optimaliseren en blessures te voorkomen.

Heb je nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op jouw weg naar optimale fysieke gezondheid en prestaties.