TEAM SHARP

Seppe

Manueel therapeut, Kinesitherapeut
Seppe van team SHARP.

Over mij

Ik ben Seppe Van den Audenaerde, met trots afgestudeerd met onderscheiding in 2022 als kinesitherapeut aan de Universiteit van Antwerpen, met een specialisatie in musculoskeletale aandoeningen. Mijn passie voor kinesitherapie werd verder verdiept toen ik in 2023 mijn diploma behaalde als manueel therapeut aan dezelfde universiteit.

Mijn persoonlijke reis naar het vakgebied van kinesitherapie begon met een knieblessure uit het verleden, die me dwong om gedurende een lange periode naar de kinesist te gaan. In deze periode groeide mijn interesse en enthousiasme voor kinesitherapie, en deze passie is sindsdien alleen maar sterker geworden. Tijdens mijn eigen uitgebreide revalidatie besefte ik de onschatbare waarde van de steun en begeleiding van een kinesist. Deze ervaring vormt de kern van mijn toewijding aan het vak en mijn inzet om anderen te helpen op hun weg naar herstel.

Als fervent sportliefhebber en voetbalspeler in mijn vrije tijd begrijp ik de specifieke uitdagingen en behoeften van sporters. Mijn eigen betrokkenheid bij sport versterkt mijn empathie en inzicht, wat ik vertaal naar een op maat gemaakt behandelplan voor mijn cliënten. Samen met jou bekijk ik graag hoe we op een efficiënte en actieve manier de beste resultaten kunnen behalen. Mijn doel is om een ondersteunende en stimulerende omgeving te bieden, waarin we samen werken aan het optimaliseren van jouw gezondheid en herstel.

Mijn opleidingen

• Master Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: musculoskeletale aandoeningen
• Postgraduaat Manuele therapie UAntwerpen
• Postgraduaat Experts in sports rehab

Mijn ervaring

• Your Health Coach
• Voetbalclub K. Lyra-Lierse
• KFC Lint – voetbal (screening & revalidatie)
• Tesla Lint – volleybal (screening & revalidatie)

Ontdek ook de andere leden van team SHARP