Sportkinesist in de buurt van Lier

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
sport

Als jouw sportkinesist in Lint, in de buurt van Lier, leren we jou hoe je op de beste manier kan sporten. Naast voldoende beweging is ook een juiste houding van jouw lichaam tijdens het sporten heel belangrijk. Met onze sportkinesitherapie zorgen we ervoor dat je jezelf in geen tijd topfit gaat voelen.

Als sportkinesist leren we jou op de juiste manier bewegen

Onze sportkinesitherapie is een combinatie van manuele therapie en oefentherapie. Je kan in onze praktijk terecht als je voorzichtig wil beginnen sporten. Maar ook wanneer je een eerder sportletsel hebt opgelopen, helpen we je bij een eventuele revalidatie. Eens het bewegen in dat laatste geval weer wat vlotter gaat, kan jij je opnieuw wagen aan een voorzichtige work-out. In onze oefenzaal in Lint hebben we alle faciliteiten ter beschikking om het beste van jezelf te geven. Onder begeleiding van onze sportkinesist krijg je een personal training en ga je stelselmatig jouw tempo opdrijven. Dat gebeurt altijd op een wijze die jij zelf comfortabel vindt. Indien gewenst kan je in onze sportkinesitherapie ook verschillende testen afleggen zoals inspanningstesten. Na deze testen bezorgen we jou een keurig overzicht van jouw prestaties en geven we jou tips hoe je deze nog kan optimaliseren.

revalidatie oefening

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Neem contact met ons op

Zoek je nog naar een toegankelijke manier om aan het sporten te slaan? Of heb je nood aan een sportkinesist die je helpt bij het opnieuw bewegen na een sportletsel? Stap dan zeker binnen bij onze praktijk! Als jonge en enthousiaste kinesisten staan we met onze sportkinesitherapie voor jou klaar! Contacteer ons voor een afspraak via info@sharpkine.be of bel ons op 03 386 16 91.