Een sportkinesist aan de beste prijs

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
revalidatietraject

Zoek je een sportkinesist aan de beste prijs? Dan moet je bij SHARP Kine in Lint, nabij Lier zijn! Onze kinesisten beantwoorden aan de fysieke noden van iedere beginnende en ervaren sporter. Wij beschikken in onze oefenzaal over vele tools om jou topfit te krijgen. Uiteraard staan ook een of meerdere van onze sportkinesisten jou steeds persoonlijk bij.

Een sportkinesist en oefentherapie die zijn prijs echt waard zijn

Wie bij onze sportkinesist een consultatie volgt, kan rekenen op een prijs waarbij alles inbegrepen is. Voor die prijs krijg je niet alleen een hoogst persoonlijke begeleiding, maar geniet je bovendien ook van modern trainingsmateriaal. Dat gaat van toestellen die dienen om jouw kracht te verbeteren tot instrumenten die je algehele stabiliteit optimaliseren. Als sportkinesist verzekeren we dat we je een prijs aanbieden voor een behandeling die jouw geld echt waard is. Door die behandeling ga je niet alleen je conditie verbeteren, maar ga je bovendien ook beter sporten. Met onze technieken leren onze kinesisten jou zo hoe je blessures en letsels kan vermijden. Nog goed om te weten is dat je bovendien kan genieten van een gedeeltelijke terugbetaling wanneer je aangesloten bent bij een mutualiteit.

revalidatie oefening

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Contacteer ons voor een sporttraject op jouw maat

Heb je zin om te bewegen? In onze praktijk leren we jou met plezier hoe je met aandacht voor jouw lichaam aan het sporten slaat. Naast een individueel traject, bieden we ook prijzen aan voor groepslessen. En zo zijn er met onze kinesitherapie nog tal van andere mogelijkheden. Wil je meer informatie over een specifiek deel van ons aanbod? Ontdek onze veelgestelde vragen. Of contacteer ons gerust via info@sharpkine.be of via 03 386 16 91.