Groepsles kinesitherapie volgen aan een voordelige prijs

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
groepsles

Wie een groepsles kinesitherapie wil volgen, klopt aan bij SHARP Kine uit Lint voor een voordelige prijs. Wij bieden verschillende programma’s aan met als doel om jouw lichaam te verstevigen. Bovendien geniet je van een fikse korting bij je eerste try-out les. Waar wacht je nog op? Boek jouw proefles vandaag nog aan een fikse korting!

Groepsles kinesitherapie aan een flexibele prijs

Naast het aanbieden van personal training, zetten we met ons enthousiast team ook in op groepslessen. Bij onze groepsles kinesitherapie beland je altijd in een gezellige groep van 10 personen. De prijs voor zo een groepsles kinesitherapie is flexibel. Zo kan je starten met een proefles aan een verminderd tarief. Hierna kan je overschakelen waarbij je ofwel per les betaalt ofwel een 10-beurtenkaart aanschaft. Ga je voor zo een 10-beurtenkaart, dan doe je nog eens 10 euro voordeel op het einde van de rit! Je inschrijven voor een van onze groepslessen gaat bovendien uiterst gemakkelijk. Via het platform op onze website kan je een kalender voor iedere week terugvinden. Via slechts een paar muisklikken ben je ingeschreven voor de groepsles die jij wil volgen. Ook komt zo een groepsles als geroepen wanneer je na je succesvolle revalidatie verder in beweging wil blijven. Met onze kinesitherapie doe je dat bovendien aan een voordelige prijs.

sport groepsles

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Meld je vandaag nog aan voor een groepsles

Heb je zin gekregen om een groepsles kinesitherapie aan een gunstige prijs te volgen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de groepsles van jouw keuze via onze website. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt! Heb je nog verdere vragen? Of wil je een prijs vragen bij onze sportkinesist voor een persoonlijk traject? Dan zijn we altijd te bereiken via het nummer 03 386 16 91 of via info@sharpkine.be om jou een antwoord te bieden.