Bikefitting door een kinesist aan een duidelijke prijs

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
bikefitting

Voor bikefitting garanderen we als kinesist uit Lint, in de regio Lier, de beste prijs. Bij dit proces gaan we jouw fiets afstellen op jouw maat en leren we je een correcte houding op jouw fiets aan te nemen. Een juiste houding en afstelling van je fiets is immers belangrijk. Waarom precies en wat dan in de prijs inbegrepen is bij zo een bikefitting vertellen we je graag hieronder.

Wat is er bij een bikefitting bij onze kinesist in de prijs inbegrepen?

Een bikefitting laten doen is niet meteen iets waar veel fietsers aan denken. Toch is het zeker nuttig om hiervoor een prijs aan te vragen bij ons als kinesist. Door jouw fiets goed af te stellen zorg je er immers voor dat je blessureleed kan vermijden. In die prijs voor bikefitting zit bovendien ook ingrepen dat onze kinesist jou leert hoe je goed op je fiets kruipt. Als fietser zal je snel het verschil merken tijdens jouw fietstochten. Die zullen voortaan namelijk veel comfortabeler en plezieriger verlopen. Bovendien zorgt een goede afstelling van je fiets en een correcte houding dat je langer op jouw tweewieler kan doorbrengen.

bikefitting lier

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Contacteer ons voor een prijs op maat

Ben je nog op zoek naar een sportkinesist die jou een bikefitting aanbiedt aan een voordelige prijs? Kom dan zeker even langs in onze praktijk. Ons team beschikt over alle kennis en tools zodat jij je liefde voor jouw fiets kan herontdekken. Contacteer ons voor een afspraak via ons nummer 03 386 16 91 of via info@sharpkine.be.