Bikefitting door een kinesist in Lier

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
bikefitting

Om een correcte bikefitting te laten uitvoeren, zijn wij jouw kinesist uit Lint, nabij Lier. Bij bikefitting gaan we jouw fiets afstellen op basis van jouw lichaamsbouw en traptechniek. Ook leren onze kinesisten je een juiste houding op de fiets aan te nemen. Zo kruip je voortaan comfortabel en met veel plezier op je fiets!

Met een bikefitting door onze kinesist ga je met plezier weer je fiets op

Fietsen is een gegeven dat we van jongs af aan leren, maar daarom niet altijd op de juiste manier. Vaak wordt de focus gelegd op de traptechniek, maar een goede houding op je fiets is minstens even belangrijk. Daarom nodigen we je uit om bij onze gespecialiseerde kinesist een prijs aan te vragen voor een persoonlijke bikefitting. Onze kinesisten controleren tal van aspecten. Zo gaan we na of de hoogte van jouw zadel juist is afgesteld op je lichaamsbouw aan de hand van jouw traptechniek. Uit die proeven controleren we bovendien ook of de stahoogte van je frame wel volledig prima zit. Nadat we jouw fiets volledig hebben afgesteld, geeft ons team je vervolgens nog tips mee voor een aangenamere fietservaring. Zo geven we je onder andere mee hoe je de beste houding aanneemt voor je schouders en rug. Een bikefitting door een kinesist van SHARP Kine maakt dat je niet alleen meer gaat genieten van het fietsen, maar ook dat je zonder moeite een langere tijd op je fiets kan doorbrengen.

bikefitting lier

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Contacteer ons voor een afspraak

Een bikefitting is essentieel om helemaal relaxt op jouw fiets te kruipen. Kom daarom langs bij onze sportkinesisten om een bikefitting te laten uitvoeren voor jouw elektrische of gewone fiets. Wil je graag meer informatie hoe een bikefitting precies in zijn werk gaat bij een kinesist? Contacteer ons gerust via info@sharpkine.be of bel ons via het nummer 03 386 16 91.