Groepslessen

Je kan op ieder moment instappen, we zorgen ervoor dat jij persoonlijk optimaal begeleid wordt. Ongeacht je basisniveau of ervaring kan je aan elke groepsles deelnemen, wij passen de les op jou aan! Elke les wordt door een ervaren sportkinesitherapeut gegeven. Onze groepslessen zijn met max. 10 personen en gaan door in onze oefenzaal in SHARP.

FLEXCore

Wil je graag nek- en rugproblemen trachten te voorkomen en/of verbeteren? Wil je een stabielere basis creëren om zo meer kracht te kunnen genereren tijdens je sport? Wil je net dat tikkeltje (of meer 😉 ) flexibeler worden? Je kan het doen door te werken aan je core stability en hiermee samen hangend je buik, rug en bilspieren goed op te trainen. Tijdens deze groepsles zal er een gezonde afwisseling zijn tussen core-stability oefeningen en flexibiliteitstraining.

Prijs
  • Kostprijs: € 13,00 per les
  • 10 beurtenkaart: € 120,00
  • Try-out les: € 5,00

Total Body Strength

De naam zegt het zelf, tijdens deze groepsles zal het hele lichaam getraind en uitgedaagd worden. Heb je zin in een complete kracht- en verstevigingsworkout, dan is deze les een ideale start! De lessen zullen intensief zijn maar persoonlijk aangepast op jouw niveau.
Prijs
  • Kostprijs: € 13,00 per les
  • 10 beurtenkaart: € 120,00
  • Try-out les: € 5,00

Benieuwd of het iets voor jou is?

Doe beroep op onze try-out les en kom laagdrempelig onze sportkinesitherapeuten kennen tijdens een groepsles. Nadien kan je volledig zelf beslissen of je al dan niet in de toekomst een volgende les wilt meedoen!