Kinesisten in de regio Lier

  • Groot oefencomplex
  • Sportanalyses en -training
  • Actieve oefentherapie
kinesist lier

Als jij op zoek bent naar kinesisten in Lint dichtbij Lier, moet je bij SHARP Kine zijn. Enkele jaren geleden begonnen wij met onze praktijk en ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van vier jonge kinesitherapeuten die altijd met veel passie te werk gaan. We scholen ons als kinesisten bovendien regelmatig bij om jouw steeds de best mogelijke zorgen te bieden.

Bij ons als kinesisten staat de patiënt centraal

Voor elk van onze patiënten voorzien wij een behandeling die voldoet aan diens noden en verwachtingen. Concreet houdt dat in dat we enthousiast van start gaan met actieve oefentherapie. Die oefentherapie bevat een grote portie plezier en wordt gecombineerd met manuele technieken. Bij ons is iedereen welkom. Als kinesisten helpen we jou zo op de beste manier bij jouw revalidatie. Daarnaast zijn we ook jouw sportkinesist en geven we jou alle tips om meer en beter te gaan bewegen. Wil je jouw rug, buik, billen en benen gaan verstevigen? Dan zijn onze groepslessen daar ideaal voor!

kinesist in lier

Interesse? Bekijk onze agenda en boek je afspraak online.

team Sharp

Boek jouw afspraak vandaag nog bij ons

Na meerdere sessies van onze therapieën, zal je snel het verschil merken aan jouw lichaam. Wij begeleiden jou van a tot z met telkens een aanpak op maat. Zo begeleiden we onder andere ook zwangere vrouwen in de vorm van prenatale kinesitherapie. Bij ons ontdek je dan ook een volledig aanbod van behandeling en oefeningen. Contacteer ons voor meer informatie via info@sharpkine.be of bel ons op het nummer 03 386 16 91.